een blog over haken en diy projecten

De uitdaging!

Aan het begin heb ik al aangegeven dat het best lastig is om een klantenkring op te bouwen. Ik heb mij dan ook voorgenomen in 2014 hier wat aan te gaan doen.

Dat kun je proberen alleen te doen, maar meestal ben ik te eigenwijs om hulp te vragen. Soms heb je gewoon wat hulp nodig. Het begin is er: mijn schoonzus heeft een mooi stuk geschreven op het blog van hun bedrijf Nu-interieur|ontwerp. Daar ben ik enorm blij mee!

Een aantal vriendinnen zeiden al: “waarom ga je niet op een markt staan ?”. Waar ik dan weer op antwoord: “dat is niets voor mij!”. Ik zie dan ook direct beelden voor mij van een schreeuwende marktkoopman/vrouw. Iets met verse vis enzo… Aangezien ik niet zo schreeuwerig ben, leek mij dat geen optie!

Uiteindelijk ben ik dan toch overstag gegaan. Ergens moet je toch je grenzen verleggen om verder te komen. Dit ging wel onder de voorwaarde dat ik niet op een braderie wilde staan, maar meer op een creatieve markt. Dit vind ik zelf beter bij mijn producten passen en daar komt ook een ander soort publiek op af.

Blog-markt1

Dus op 18 mei 2014 staat bijderwets op de Swanmarket in Rotterdam. Je zult mij niet horen schreeuwen maar ik ben wel degelijk aanwezig!
Ik zal net zo trots zijn als de mevrouw op Jamaica.

Fijn weekend allemaal!

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.