een blog over haken en diy projecten

Oranje Boven!

Vanavond is het dan zover: de eerste wedstrijd van Nederlands elftal tegen Spanje. Het leuke aan het WK vind ik toch wel de outfits. En dan bedoel ik niet die van de spelers maar die van het publiek. Hoe gekker hoe beter. Nu weet ik niet wat jullie van plan zijn qua outfit maar mij gaat het dit jaar niet lukken om die enorme buik in mijn oranje jurkje te proppen. Gelukkig kan ik met wat leuke oranje sieraden ook uit de voeten en zal ik mijn outfit hiermee opfleuren. Mocht je graag een van mijn oranje sieraden willen dragen tijdens het WK dan kun je die vinden in de shop. Voor het samenstellen van een stijlvolle oranje outfit kun je ook een kijkje nemen op dit blog. Natuurlijk kun je ook altijd nog een leuke oranje outfit haken:

Gehaakt-oranje-bikini-met-bijbehorend-longshirt-00Spikeysmum’s

 

Iedereen veel plezier vanavond en mocht je een leuke outfit willen delen met ons, stuur dan je foto naar bijderwets.

 

 

 

 

0 reactie

 1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog!
  I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to new updates and will share this site
  with my Facebook group. Talk soon!

 2. I’m more than happy to find this web site. I want to to thank you for
  ones time due to this wonderful read!! I definitely enjoyed every bit of it
  and i also have you bookmarked to look at new things on your website.

 3. Manon 14 mei 2019 Antwoord

  Ik was zo blij met het zien van deze jurk/tuniek. Ik hoopte op het patroon, koop of gratis maar ik zie helemaal geen patroon. Klopt dat, ik hoop het niet, want ik zou hem heel graag willen maken.

 4. This post will help the internet visitors for setting up new webpage or even a blog from start to end.

 5. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other blogs?
  I have a blog based on the same ideas you discuss and would really like to have you share some
  stories/information. I know my viewers would enjoy your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.