een blog over haken en diy projecten

Happy Wednesday Give Away 4

Plaid

 

Deze give away hadden jullie nog tegoed van mij. Door de enorme drukte de afgelopen week en onze kleine man kwam ik er even niet aan toe. Maar om het goed te maken heb ik voor jullie een mooie laatste give away. Het is een mooi deken met een gehaakte rand. Het deken is 1,10 bij 1,40, lekker groot dus! Dit is een proefdeken geweest. Ik wil deze dekens wel gaan verkopen maar dan alleen met een gehaakte rand aan de onder- en bovenkant. Dit is dus een uniek exemplaar.

Wil jij kans maken op dit deken ? Doe dan het volgende:

 • Volg bijderwets op Facebook, Twitter of Instagram
 • Deel het bericht op Facebook, Twitter of Instagram (openbaar zodat ik het ook kan zien)
 • Geef hieronder aan waarom jij dit deken wilt winnen.

De winnaar zal volgende week woensdag bekend worden gemaakt. Wie weet zit jij er warmpjes bij volgende week.

Ik wens jullie een Happy Wednesday!

Ohja, deze hele maand geen verzendkosten met de code: eenjaar

0 reactie

 1. Daphne 8 december 2014 Antwoord

  Wat een geweldige deken! Deze zou super staan bij ons op de bank, want wat is er nu heerlijker dan lekker onder een dekentje te kruipen als het buiten koud is…

  Groetjes, Daphne

 2. Jeannette 9 december 2014 Antwoord

  Je bericht over Knotten heb ik gedeeld, daar ga ik zeker eens kijken. Ik volg je via bloglovin, het volgen op Facebook lukt niet, volgen blijft grijs. Op facebook heb ik al het volgende gezet: Natuurlijk wil ik graag meedoen met je giveaway, kan dat hier ook? Ik heb het zeker ’s avonds altijd koud en zou het lekker vinden om onder zo’n mooi dekentje te zitten. Nu kan ik niet verder tikken, want ik heb mijn vingers gekruist. ;-}

 3. tinyurl.com 24 november 2019 Antwoord

  Greetings! Very useful advice in this particular
  post! It’s the little changes which will make the greatest changes.
  Thanks a lot for sharing!

 4. coconut oil 16 december 2019 Antwoord

  Good respond in return of this issue with real arguments and explaining all concerning
  that.

 5. I really like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and coverage!

  Keep up the very good works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

 6. What’s up, I check your blog on a regular basis. Your story-telling style
  is awesome, keep doing what you’re doing!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.