een blog over haken en diy projecten

Drukte, nieuw en Knotten

Knotten overzicht1

 

Drukte

De afgelopen weken ben ik erg druk geweest met het maken van allerlei nieuwe producten. Het is erg fijn om weer te kunnen haken en mijn ideeën zo van de plank te plukken. Ik had in juni al veel plannen, maar toen kon ik mijn handen niet meer gebruiken.

Eindelijk is het dan zover dat ik weer kan haken en nu probeer ik de verloren tijd weer in te halen. Dit is uiteraard onmogelijk met een kleine van nog geen drie maanden in huis. Dus elke vrij uurtje dat ik heb, probeer ik nu te besteden aan de shop. De ene dag is dat meer dan de andere. Ik merk wel dat ik de afgelopen tijd iets teveel hooi op mijn vork heb genomen. Uiteindelijk heb ik geen echt zwangerschapsverlof genomen, maar ben ik vanaf de terugkomst uit het ziekenhuis weer aan de slag gegaan. Het is gewoon lastig om mijn shop links te laten liggen. Want stilstaan is in deze tijd geen optie. Wel probeer ik de komende tijd wat rustiger aan te doen. Ik zal zelfs in de maand december wat ‘vrij’ proberen te nemen.

Nieuw

Hoe dan ook. Er zullen de komende tijd toch wat nieuwe producten in de winkel verschijnen. Zoals de pannenlappen en de speenkoorden. Deze kun je bij mij bestellen in de kleur die jij wilt. Wil je ze voor een bepaalde tijd in huis hebben dan dien je ze wel op tijd te bestellen. Ik zal de kleur eraan toevoegen zodra ik je bestelling ontvang. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de kant-en-klaar exemplaren uit de shop.

Knotten

Mocht je toevallig nog kerstinkopen gaan doen in Delft dan kun je bij Knotten ook wat producten van mij vinden. Zoals ketting Memories en de nieuwe pannenlappen. Ook is er een mooie aanbieding: de ketting Bubbel inclusief ring Bubbel voor maar Euro 12,95. Ook de iPhone hoesjes zijn terug te vinden bij Knotten. Deze hebben ook een nieuwe prijs gekregen en zijn nu verkrijgbaar voor Euro 15.00.

Afgelopen zondag ben ik nog even langs geweest bij Knotten om te kijken hoe mijn producten erbij hangen. Er was weer een speciale dag voor vaste klanten. Francis heeft voor de feestdagen de ruimte achter in de winkel speciaal ingericht als cadeau ruimte. Hier vind je mooie haakpakketten, de Knotten agenda en een aantal van mijn producten. Francis had tevens wat mensen uitgenodigd welke mee hebben geholpen aan de agenda. Wil je weten wie er allemaal waren kijk dan op het blog van Knotten

Wil jij voor het nieuwe jaar de Knotten agenda? Je kunt hem hier kopen.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.