een blog over haken en diy projecten

Kerst DIY

Oke, misschien maak ik mij er een beetje makkelijk van af dit jaar, maar hee, ik heb een kleine van 12 weken! Aangezien het zijn eerste kerst is, vond ik het wel leuk om zijn box ook wat te versieren. Ik heb een hele mooie mobiel besteld en ik had bij de Hema al hele leuke papieren kerst versiering gekocht. Ja, dan is het een kwestie van kerstversiering aan de mobiel te hangen en klaar. Je hebt er niet heel erg veel fantasie voor nodig maar leuk dat ie hem vindt!

– kerstversiering van de Hema

– mobiel is gekocht bij babyboef.nl

Dit is het laatste blog van dit jaar! Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een mooi en gelukkig nieuwe jaar!

 

December DIY

0 reactie

 1. g 10 mei 2019 Antwoord

  This site was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something that helped me.
  Thanks!

 2. Hi there! Someone in my Facebook group shared this site
  with us so I came to take a look. I’m definitely loving the
  information. I’m book-marking and will be
  tweeting this to my followers! Superb blog and amazing design.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.