een blog over haken en diy projecten

DIY af en toe vingerloze handschoenen haken

Collage DIY

Het zat al een tijdje in mijn hoofd, vingerloze handschoenen haken. Ooit wel gedaan met een patroon van iemand anders en gehaakt met een lelijke goedkope wol. Niet echt naar mijn zin. Begin december had ik de mooie okergele wol van Lana Grossa gekocht bij Knotten Delft. Een wol waar ik nog nooit eerder mee heb gehaakt maar het voelde prettig aan en is ook nog wat rekbaar.

Ik wilde graag handschoenen met een mooie geribbelde mouw eraan. Trouwens, vingerloze handschoenen zijn hartstikke leuk maar af en toe je vingers bedekken tijdens het wandelen is ook wel handig. Dit merkte ik tijdens het wandelen met de wandelwagen en zo zijn mijn af-en-toe vingerloze handschoenen geboren.

Wil jij graag het gratis patroon van deze af-en-toe vingerloze handschoenen? Dat kan! Het enige wat ik van je vraag is een ‘pay with a tweet’ of een like op Facebook. Nadat je een van deze buttons hieronder hebt gebruikt, kun je het patroon downloaden.

0 reactie

  1. Lucielle 23 december 2018 Antwoord

    Hoe kan ik dit patroon zien? Ik heb het gedeeld via Facebook en jullie pagina geliked maar ik zie nergens het patroon staan.

  2. Greetings from California! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break.
    I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
    I’m surprised at how quick your blog loaded on my cell phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb site!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.