een blog over haken en diy projecten

Heet nieuws: Pannenlappen

 

Collage pannenlappen2

Ja, ja, er is deze maand weer een nieuw product te vinden in de shop. Dit jaar heb ik besloten om wat meer spullen voor in huis te gaan maken. Deze maand kun je dus ook pannenlappen vinden in de shop. Pannenlappen? Yep, ik had ze ooit voor mijzelf gemaakt en ze zijn een hit hier in huis. We hebben van die rubberen dingen maar die zijn nooit echt een succes geweest. Te groot, te lomp en vooral geen goede grip wat toch wel erg belangrijk is met een pan vol kokend water!

Deze pannen lappen zijn dus een echt handig. Met gemak even de deksel optillen en het afgieten van de pasta was nog nooit zo makkelijk. Ik lijk wel een Tell Sell reclame!

De pannenlappen zijn te  verkrijgen in de bijderwets kleurstelling grijs met een randje kleur. Ook voor dit product geldt weer: staat jouw kleur er niet bij, vraag dan naar de mogelijkheden voor een andere combinatie. Mocht je ze bijvoorbeeld geheel in het zwart willen hebben, dan is dit ook geen probleem. Er zijn er een aantal op voorraad maar soms moet ik ze speciaal voor je maken. Dit maakt voor de prijs niets uit, alleen duurt het wat langer voordat je ze in huis hebt.

De pannenlappen hebben geen lusje omdat ik ze mooier vind zonder. Wel zou je de labels kunnen gebruiken om ze op te hangen. Er is nog een idee voor een (losse) lus maar dat moet ik nog even uitproberen. Zodra ik weet of dit werkt zal ik ook deze optie toevoegen aan de shop.

De pannenlappen zijn vanaf deze week hier verkrijgbaar.

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.