een blog over haken en diy projecten

Leuke haakprojecten van de maand juni

overzicht-alles

Deze maand zat ik aardig in de haakflow. Ik heb dan ook heel wat leuke haakprojecten kunnen afronden. Eindelijk heb ik het deken voor mijn zoontje Guy af. Hij is echt prachtig geworden, al zeg ik het zelf. Ik ben ook helemaal weg van de fijne kleuren van DCM Natura. Mijn deken kreeg zelfs nog een vermelding op het instagram account van Crejjtion. Je kunt ieder weekend mee doen met je WIP (Work in Progress). Op maandag laat zij haar favoriete WIP’s zien. Heb je ook een mooi haakproject waar je trots op bent, zet dan een foto van je WIP op instagram met de hashtag #myweekendwip.

 leuke haakprojecten

Verder haakte ik deze maand voor het eerst een rammelaar. Dit is het patroon van Draad en Praat en kun je hier vinden. Hij is zo leuk dat ik er binnenkort nog een ga haken. De rammelaars zijn net binnen gekomen. Waarschijnlijk ontwerp ik  zelf ook nog wel een rammelaar voor in de shop.

blog speenkoord

Over de shop gesproken. Hier zijn ook weer nieuwe speenkoorden te vinden. Drie nieuwe kleuren combinaties. Kijk hier maar eens. Wil jij een andere kleuren combinatie laat het mij dan even weten per email.

sjaal haakproject

Voor de DIY haakte ik een heerlijke stoere zomersjaal.  Je vindt het patroon hier.

gehaakte cactussen

En dan de cactussen. Oh wat zijn ze toch leuk! Het patroon van de cactussen kun je bij het Wolplein vinden. Ik heb er deze maand een blog over geschreven. Het gaat over mijn tweede liefde en mijn man weet ervan. Lees hier het blog.

De maand juli staat alweer voor de deur en ik heb alweer genoeg nieuwe ideeën en een opdracht van Knottenwol. Ik ben benieuwd of ik ze allemaal kan uitvoeren.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

 1. Jacqueline 7 juli 2015 Antwoord

  Je deken vind ik ook echt super leuk! Heerlijke frisse maar toch stoere kleuren

  • Helen Fransen-Boers 10 juli 2015 Antwoord

   Dank je Jacqueline ik ben er ook erg blij mee. Fijn weekend!

 2. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?

  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
  months of hard work due to no backup. Do you have
  any methods to prevent hackers?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.