een blog over haken en diy projecten

Er is er een jarig, hoera, hoera !

verjaardagshoedje-met-tekst-1

Dan is het weer zover. Alweer bijna een jaartje ouder en weer dichter bij de 40! Gelukkig voel ik mij niet zo oud. Dat scheelt weer. Maandag is de dag, een beetje saai op maandag maar daar heb ik wat op bedacht. Want er is niets zo gezellig als een verjaardagshoedje! Met dit hoedje maakt het niet uit of je op maandag of dinsdag of welke dag dan ook jarig bent. Doe het hoedje op en je hebt een instant feestje.

Even voor de duidelijkheid ik heb dit hoedje niet zelf bedacht. Iemand anders had het al bedacht en ik heb het nagemaakt. Ik ga niet met de eer lopen strijken want dat wordt tegenwoordig al veel te veel gedaan.

Ik kwam het hoedje tegen op instagram bij La Fete. Zij haakt en breidt hele mooie spullen met name voor feestjes. Maar ook haar babymutsjes zijn erg leuk. Ik heb de hoedjes puur voor eigen gebruik gemaakt. Mocht je een hoedje willen kopen kijk dan eens op de website van La Fete.

Oh voor ik het vergeet: Wie jarig is, trakteert. Je betaalt vanaf maandag tot en met vrijdag geen verzendkosten met de code NOGGEEN40. Dit is alleen van toepassing op de gehaakte spullen en niet op de houten punaises.

Ik wens jullie een fijn weekend!

Helen

1 commentaar

  1. minecraft games 16 september 2019 Antwoord

    I visited many sites but the audio feature for audio songs existing at this site is truly wonderful.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.