een blog over haken en diy projecten

Leuke haakprojecten van de maand augustus

Toen was het alweer augustus! De maand met verjaardagen van mijzelf en mijn vader. Deze maand haakte ik ook weer aardig wat dingen. Van verjaardagshoedjes tot woonkettingen en van babydekens tot rammelaars. Hieronder vind je een overzicht van wat ik zoal haakte. Het babydeken zal ik later tot patroontje uitwerken en is straks ook op mijn blog te vinden.

 verjaardagshoedje

Ik begon de maand met twee of eigenlijk drie verjaardagen. Zelf ben ik 10 augustus jarig en mijn vader de 11e. Ook mijn tante is 11 augustus jarig daar ging ik nog even spontaan op bezoek. Voor deze gelegenheid haakte ik een verjaardagshoedje naar idee van La Fete. Lees het blog hier.

babydekenBW

Deze maand op mijn verjaardag begon ik ook aan een nieuw babydeken. Ik sta volgende maand op een hele leuke markt in Hoek van Holland en daar wil ik graag dit babydeken verkopen. Ik zal jullie volgende week meer vertellen over de markt.

vlag en rammelaar

Verder ben ik ook nog op kraamvisite geweest bij een vriendin en haar prachtige, lieve dochtertje Puck. Speciaal voor Puck haakte ik de rammelaar en mini vlaggenlijn en maakte zo een leuk cadeaupakket inclusief cadeaubon. Het patroon van de rammelaar is afkomstig van Draad en Praat.

Overzicht foto's Patroon

De maandelijkse DIY stond weer op de planning en dus maakte ik deze keer een keukenketting met die leuke miniatuurtjes die ik al een aantal maanden had liggen. Met behulp van klemmetjes en leuke Oktoberdots kaarten haakte ik ook nog een mooie woonketting voor op Guy zijn kamer. Je vindt het patroontje hier.

StaaltjeBW

Nu ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de markt en ben ik kleurenstaaltjes aan het haken. Zo kun je op de markt rustig een vlaggenlijn samenstellen. Er komen nog wat leuke actie/aanbiedingen daarover. Volgende maand meer.

Hebben jullie nog leuke projecten lopen?

Fijn Weekend!

Helen

0 reactie

 1. Now I am going to do my breakfast, later than having my breakfast coming yet again to read further news.

 2. I like the valuable info you provide in your articles.
  I will bookmark your blog and check again here frequently.
  I’m quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 3. Outstanding story there. What occurred after?

  Thanks!

 4. I am not sure where you are getting your information, but good topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding
  more. Thanks for excellent information I was looking for
  this information for my mission.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.