een blog over haken en diy projecten

Mama to the max bloggen en haken

Vandaag even een korte blog over mijn andere blog. Snappen jullie het nog? Sinds oktober 2015 schrijf ik maandelijks een blog voor mama to the max. Voor deze blogs probeer ik altijd iets te haken in het thema van dat blog. Soms is het lastig om hier iets voor te verzinnen maar het is mij tot nu toe altijd gelukt.

Mama to the max mijn persoonlijke blog

De blogs die ik schrijf voor mama to the max zijn een stuk persoonlijker. Ik geef je een kijkje in mijn wereld. De wereld van Helen als moeder en hoe ik met vallen en opstaan probeer een zo’n goed mogelijke moeder te zijn voor mijn zoon Guy. Dat gaat met vallen en opstaan zoals bij iedereen. Het is fijn om dingen van mij af te kunnen schrijven en ik hoop dat ik er andere vrouwen weer mee help. Uiteraard is het blog van bijderwets daar niet echt geschikt voor en daarom ben ik blij dat ik deze kans heb gekregen om op een ander forum mijn eigen verhalen te kunnen schrijven.

Hieronder vind je mijn eerste vier foto’s van mijn eerste vier blogs.

 

bloem-en-bij-met-logo

wolkjes

Kerstboom

zon-achter-wolken-logo

Mijn tweede blog voor Mama to the max was mijn moeilijkste blog ooit. De lieve en mooie reacties maakte het helemaal goed.

De maand maart komt eraan en dit keer is het dus een wat lastiger thema om iets voor te haken. Gelukkig heb ik al iets bedacht nu alleen nog kijken of het gaat lukken. Benieuwd wat het gaat worden? Iedere 18e van de maand komt mijn blog online.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat onder mijn blogs.

Ohw. Volg ook gewoon mama to the max. Regelmatig zijn er mooie give aways en de verhalen van de andere bloggers zijn ook leuk/lief/ontroerend om te lezen.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

 1. g 13 mei 2019 Antwoord

  Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over
  time.

 2. Nice replies in return of this issue with real arguments and telling the whole thing concerning that.

 3. I’m not sure exactly why but this web site is loading very
  slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still
  exists.

 4. Hi there! This article couldn’t be written much better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!

  He continually kept talking about this. I am going to send this article to him.
  Fairly certain he will have a great read.
  Many thanks for sharing!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.