een blog over haken en diy projecten

Gratis haakpatronen en winactie

collage gratis haakpatronenAls het goed is, weten jullie natuurlijk al dat er gratis haakpatronen zijn te vinden in mijn shop. Ik barst altijd van de ideeën en die wil ik graag met jullie delen. Vandaar dat ik laatst de gratis patronen een eigen plekje heb gegeven op mijn website.

Op deze manier zijn ze makkelijker te vinden dan dat je door mijn blogs moet gaan spitten. Hoe leuk ik het ook vind om patroontjes te bedenken, het lijkt mij nog leuker als mijn patroontjes rond gaan via social media.

Ja, ik kan eromheen praten maar van een beetje gratis reclame ben ik niet vies. Als ik een patroon van iemand maak dan vind ik het ook leuk om diegene te vermelden. Zelf vind ik dit niet meer dan normaal want diegene die het patroontje bedacht heeft heeft hier toch wel wat tijd in gestoken. Tevens is het leuk om te zien hoe anderen je patroon uitwerken. Welke kleuren gebruiken zij, hebben ze nog iets van zichzelf toegevoegd en zijn ze blij met het eindresultaat?

Gratis haakpatronen en winactie

En dan nu de winactie. Want heb jij al een of meerdere patroontjes van mij gehaakt? Deel ze dan via social media en stuur tevens een email met een foto van het eindresultaat. Diegene die volgens mij de leukste en origineelste inzending stuurt, wint aan het einde van het jaar een hele leuke prijs. Wat de prijs is, houd ik nog even voor mijzelf. Het heeft in ieder geval met haken te maken maar dat zal geen verrassing zijn.

Hoe doe je mee?

Hieronder nog even voor de duidelijkheid hoe je mee kunt doen:

  • Deel jouw creatie van een van mijn patronen op social media met #patroonbijderwets
  • Stuur mij een email met de foto van jouw creatie. Mail naar helen@bijderwets.nl
  • Wees lekker creatief en geef zeker een eigen draai aan mijn patroon.
  • Je kunt meedoen met de gratis patronen maar ook met de betaalde patronen.

Ik wens jullie veel haakplezier en kijk uit naar jullie creaties.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.