een blog over haken en diy projecten

Gehaakte kroon voor Koningsdag

len-met-kroonWoensdag is het weer zover. Koningsdag. Waar ik andere jaren mijn ring en ketting bubbel in onze oranje kleur droeg, ga ik dit jaar voor een kroon. Niet zomaar een kroon, nee een gehaakte kroon. Wat heb ik een lol gehad met het maken en fotograferen van het kroontje. Ik kwam op het idee nadat ik nieuwe spullen had besteld. De diadeem die ik heb gebruikt heeft een speciaal rond plaatje waarop je iets kunt lijmen.

Gehaakte kroon voor mama

Collage koningsdag

Nu is zo’n kroontje uitermate leuk voor een lief klein meisje. Maar aangezien ik die niet in onze voorraad heb, heb ik besloten om het kroontje dan maar zelf te dragen. Ik weet niet of Guy daar nog om kan lachen als hij 18 is maar op dit moment vind hij hem maar wat mooi en totaal niet raar dat mama met zo’n kroontje loopt.

Ik vind trouwens moederdag ook wel een geschikte dag om een kroontje te dragen…..

Zin om zelf ook nog zo’n gehaakt kroontje voor koningsdag te maken? Kijk dan snel bij mijn gratis patronen. Mocht je niet in het bezit zijn van een diadeem met plaatje dan kun je misschien een elastiekje onder het kroontje naaien en deze aan een bestaand diadeem schuiven.

Ik wens iedereen alvast een gezellige koningsdag toe en voor nu een fijn weekend!

Helen

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.