een blog over haken en diy projecten

Een nieuw begin, eindelijk weer tijd en zin

overzicht-blog

Een nieuw begin na een moeilijke tijd

Eindelijk ben ik er weer en deze keer ga ik hopelijk niet weg voor langere tijd. Ik heb de afgelopen maanden af en toe eens een blog geschreven maar door privé omstandigheden had ik niet veel tijd. Tenminste, ik besteedde mijn tijd liever aan mijn familie. Meer over de afgelopen tijd kun je lezen op mijn blog van mama to the max. Vanaf oktober ben ik ook daar weer te vinden.

Een nieuw begin en nieuwe blogs

Genoeg over mijn terugkomst. Want uiteraard heb ik niet stil gezeten. Ik heb leuke dagjes gehad zoals de boek-launch van Lisanne van Draad en Praat. Ik heb een gezellige haakcruise gemaakt door de grachten van Delft en ook had ik weer een gezellige dag met allerlei bloggers en instagrammers bij Echtstudio. De komende weken zal ik jullie laten zien wat ik heb gedaan, gemaakt en er komt tevens een boekreview voorbij.

overzicht-blog1

Ik heb tijdens mijn break ook ontdekt wat ik het liefste doe. Dat is toch echt bloggen maar ook vooral haken en DIY projecten bedenken. De winkel komt op de tweede plaats. Ik moet bekennen dat deze ook niet zo goed loopt als dat ik zou willen.

Een nieuw begin en nieuwe ideeën

Tijd voor verandering dus. Ik wil de website gaan aanpakken, zodat mijn blog meer naar voren komt. De winkel ga ik waarschijnlijk verplaatsen naar Etsy of Dawanda. De Hoek Made Market blijf ik gewoon doen omdat ik dat leuk vind. Ik wil meer haakpatronen gaan maken en ook meer DIY projecten maken.

overzicht-blog2

Ik heb genoeg ideeën maar ik wil jullie ook vragen of jullie nog iets missen op mijn website? Hebben jullie nog ideeën? Ik vind het leuk om te horen wat jullie nog missen of graag zouden zien. Misschien wil je meer haakpakketten of een bepaald patroon? Laat een berichtje achter hier onder het blog of onder het FB bericht. Het leukste idee zal ik belonen met een mooie prijs.

 

Ik ben benieuwd en wacht in spanning af.

Fijn weekend allemaal!

Helen

 

0 reactie

 1. Thanks a bunch for sharing this with all of us you really realize what you’re
  speaking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my web site =).
  We will have a hyperlink trade agreement between us

 2. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative
  in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have
  done a outstanding job!

 3. I think the admin of this web page is actually working
  hard for his site, as here every information is
  quality based data.

 4. What’s up, this weekend is pleasant designed for me, for the reason that this moment i am
  reading this fantastic educational paragraph here at my house.

 5. I am curious to find out what blog platform you’re working with?
  I’m having some small security issues with my latest site and I would like to find something more
  safeguarded. Do you have any solutions?

 6. natalielise 26 juli 2019 Antwoord

  What’s up, just wanted to tell you, I liked this post. It was inspiring.

  Keep on posting! pof natalielise

 7. If some one wants expert view regarding blogging then i propose him/her
  to pay a visit this web site, Keep up the pleasant work.

 8. minecraft games 19 augustus 2019 Antwoord

  You could certainly see your enthusiasm within the work
  you write. The world hopes for more passionate writers like
  you who aren’t afraid to mention how they believe.
  At all times follow your heart.

 9. descargar facebook 19 augustus 2019 Antwoord

  Just want to say your article is as amazing. The clearness
  to your post is simply spectacular and that i could
  think you’re knowledgeable in this subject. Well
  together with your permission let me to take hold of your RSS feed to stay up
  to date with approaching post. Thank you one million and please carry on the enjoyable work.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.