een blog over haken en diy projecten

Over

Profiel_SocialIk zal mij even voorstellen: mijn naam is Helen Fransen (35+) en ik ben de trotse eigenaar van de webshop bijderwets.

Getrouwd met De Allerliefste Man en mama van Guy. Grootste passie: Haken.

Mijn grootste passie is dus haken en dan geen kantjes en roesjes maar een strak design, zeg maar: haken 2.0. Ik houd het liefst van simpele ontwerpen met soms een grappige twist. Ik maak aparte sieraden met spullen uit de kringloop winkel. Voor de afwisseling vind je ook andere spullen dan gehaakte sieraden in mijn shop.

Deze blog en winkel zijn ontstaan bij de ontdekking van mijn creatieve kant. Nooit gedacht dat ik die had maar eenmaal ontdekt is het niet meer te stoppen. Door samen met mijn schoonzus een haakcursus te volgen kreeg ik de smaak te pakken. Zo erg zelfs dat ik besloten heb een webshop te openen.

Op mijn blog komen de nieuwste spullen voorbij, vind je maandelijks een DIY (vaak ook leuk om te doen met de kinderen), ontdek je waar ik mijn inspiratie vandaan haal en in de rubriek ”wist je dat”, beantwoord ik vragen van klanten.

Ik wens je veel plezier op mijn blog mocht je nog vragen hebben dan kun je via helen@bijderwets.nl direct contact met mij opnemen.

Helen Fransen

P.S. Wil je weten waar de naam bijderwets vandaan komt klik dan hier