een blog over haken en diy projecten

Sneak Peeks

blog 2.4

Zo, de eerste week zit erop. Wat was het spannend om de website online te zetten. Maar met een website alleen ben je er natuurlijk
niet. Het moeilijke gedeelte is naamsbekendheid. Daarom ben ik hard aan het werk om bijderwets op zoveel mogelijk fronten te promoten. bijderwets is zowel te vinden op facebook, twitter, pinterest en instagram.

Met name op die laatste zijn de sneak peaks te vinden. Zo staat daar een foto op van de blokjes uit de blokkendoos welke ik bij een recycling heb gekocht. Wat is daarmee heb gedaan ga ik aankomende week onthullen. Het heeft in ieder geval met kerst te maken. De tweede foto is van een sokje in de maak voor om een pot.

Niet alles gaat van een leien dakje om het zomaar te zeggen. Mensen denken vaak dat ik mijn spullen binnen no time heb gemaakt. Maar met de sokjes is dit niet het geval. Als ik iets ga maken noteer ik meestal hoe ik dit heb gedaan. Helaas is dit bij de sokjes niet het geval. Met als resultaat dertig keer opnieuw beginnen. Ach ja, zelfs bij mij lukt het niet altijd in een keer.

De laatste foto is er een van een potje met minikerstboom.

Aankomende week in ieder geval twee nieuwe producten online. Volg bijderwets via social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Nu alleen nog wat zon zodat ik wat mooie foto’s kan maken…..

Helen

 

 

 

 

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.