een blog over haken en diy projecten

Hoesje sok

blog-foto-pot

Voor het hoesje sok heb ik een mooie hoge smalle pot gebruikt. Deze pot kun je vinden bij de Lidl. Hij is dan gevuld met heerlijke bockworsten. Let op! Voordat je het hoesje om de pot schuift eet je de bockworsten op! Je verwijdert het label en wast de pot. Daarna kun de pot gebruiken als vaas met mooie bloemen of met bijvoorbeeld een vetplantje. Even voor de duidelijkheid: bijderwets heeft geen sponsorcontract met de Lidl.
Mocht je om bepaalde redenen geen bockworsten eten dan kan ik je een pot toezenden(mits op voorraad). De verzendkosten zijn dan 6 euro, de pot is uiteraard gratis.

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.