een blog over haken en diy projecten

Pinterest en een kerst DIY

Pinterest
Wist je dat bijderwets ook te vinden is op Pinterest. Met de feestdagen in het vooruitzicht maak ik er maar wat graag gebruik van. Zelf gebruik ik het om ideeën op te doen voor de versiering van ons huis. Maar bijvoorbeeld ook het inpakken van cadeautjes. Als je bijderwets volgt op Pinterest dan kun je daar de borden inspiratie kerst en inpakken terug vinden.

Het maken van een wensenlijstje voor de kerst of voor je verjaardag is ook erg handig. Je pint de cadeautjes op de website van de betreffende webshop. Vriend of manlief komt dan via de pin direct in de juiste webshop. Geen moeilijk gedoe en stad en land afzoeken voor dat ene cadeautje. Zo kun je natuurlijk ook wat cadeautjes pinnen op de website van bijderwets 🙂

DIY
Ik ben zelf al een aantal jaar helemaal weg van Japanse masking tape. Deze tape van papier is er in heel veel verschillende soorten prints en kleuren. Het voordeel van deze tape is dat je het makkelijk kunt verwijderen zonder dat het lijmresten achter laat.

Met deze tape heb ik onze hal een beetje in de kerst/winter sfeer gebracht. Ik heb een aantal ijssterren op de deur van de halkast geplakt. De foto’s van het eindresultaat zijn terug te vinden onder inspiratie kerst op pinterest.

Tip: om de kerstcadeautjes op tijd binnen te hebben kun je tot en met aanstaande vrijdag 20 december je bestelling doen in de webshop van bijderwets.

Ik wens jullie veel pin plezier!