een blog over haken en diy projecten

Fijne feestdagen!

fijne feestdagen banner

Terwijl iedereen de laatste voorbereidingen treft voor de kerst en de jaarwisseling wil ik jullie nog even fijne feestdagen wensen. Het blijft altijd raar om het jaar af te sluiten. 2013 heeft voor mij zijn naam(getal) eer aan gedaan. Ik kijk dan ook erg uit naar 2014.

Natuurlijk zijn er ook leuke dingen op mijn pad gekomen. Zo heb ik eindelijk mijn droom waar gemaakt door deze webshop te openen. Heeft bijderwets zijn eerste klanten online mogen verwelkomen en hoop ik dit volgend jaar weer te mogen doen. bijderwets heeft op dit moment zelfs een winactie lopen in samenwerking met Leukigheidjes.

Mocht je een Iphone hoesje willen winnen dan zou ik zeker even mee doen!

Voor volgend jaar staan er alweer mooie nieuwe producten in de ideeënkast. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten blijf bijderwets dan ook in 2014 volgen.

Fijne feestdagen!

Helen Fransen

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.