een blog over haken en diy projecten

Fijn weekend DIY!

Dit weekend staat er een storm op het programma. Met dit soort weer doen wij nooit zo veel. We zijn veelal thuis en rommelen wat aan. Het is dan wel leuk als het gezellig is in huis. Daarom voor jullie een kleine weekend DIY.

DIY stickers blog

Het is toch zonde om al die potten maar in de glasbak te gooien. Dus om het in huis iets gezelliger te maken plak je de stickers op de potten. Je kunt er naderhand dan een waxinelichtje in stoppen of een paar kleine bloemetjes. Zet ze bij elkaar op een bordje of houten plankje. Instant gezelligheid!

Ik wens jullie een fijn en gezellig weekend!

PS. mocht je de witte stippen stickers willen hebben.
Ze zijn te koop in de shop!

0 reactie

  1. Kimnaste 14 juli 2020 Antwoord
  2. Janenaste 2 augustus 2020 Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.