een blog over haken en diy projecten

Eieren en de Swanmarket …

 Happy Easter 2

Dan is het alweer paasweekend! Eieren zoeken, paaslunch met familie of gewoon lekker thuis rommelen? Zelf gaan wij gewoon wat rommelen thuis en waarschijnlijk ook even een kijkje nemen bij de Swanmarket Rotterdam.

De Swanmarket is op 21 april op het Museumplein in Rotterdam. Aangezien ik zelf 18 mei van de partij ben en het de eerste keer is dat ik op een markt sta, is het wel handig om even een kijkje te nemen. Even kijken wie de concullega’s zijn en hoe kan ik mijn stand het beste kan inrichten….

Verder ga ik mij bezig houden met de voorraad voor de markt. Er moet nog een hoop gehaakt worden en ik wil nog een leuke actie bedenken.

Maar het is niet alleen maar werken. Heerlijk ergens uitgebreid lunchen of ontbijten gaan wij ook zeker doen met uiteraard een eitje erbij! Sorry familie ei!

Gaan jullie nog leuke dingen doen?

Fijn Paasweekend!

 

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.