een blog over haken en diy projecten

Eieren en de Swanmarket …

 Happy Easter 2

Dan is het alweer paasweekend! Eieren zoeken, paaslunch met familie of gewoon lekker thuis rommelen? Zelf gaan wij gewoon wat rommelen thuis en waarschijnlijk ook even een kijkje nemen bij de Swanmarket Rotterdam.

De Swanmarket is op 21 april op het Museumplein in Rotterdam. Aangezien ik zelf 18 mei van de partij ben en het de eerste keer is dat ik op een markt sta, is het wel handig om even een kijkje te nemen. Even kijken wie de concullega’s zijn en hoe kan ik mijn stand het beste kan inrichten….

Verder ga ik mij bezig houden met de voorraad voor de markt. Er moet nog een hoop gehaakt worden en ik wil nog een leuke actie bedenken.

Maar het is niet alleen maar werken. Heerlijk ergens uitgebreid lunchen of ontbijten gaan wij ook zeker doen met uiteraard een eitje erbij! Sorry familie ei!

Gaan jullie nog leuke dingen doen?

Fijn Paasweekend!

 

0 reactie

 1. quest bars cheap 8 september 2019 Antwoord

  Wow, incredible weblog layout! How long have you ever
  been running a blog for? you made blogging
  glance easy. The whole glance of your site is magnificent, as well as the content material!

 2. minecraft games 25 september 2019 Antwoord

  Ahaa, its pleasant conversation concerning this piece of
  writing at this place at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.