een blog over haken en diy projecten

Happy Wednesday!

Deze week viert onze koning zijn verjaardag. Daarom wilde Karel het ei graag een kroon. Het is het meest koninklijke ei aller tijden! Vinden jullie ook niet? Het kroontje is een mix van zelfbedacht en een ontwerp van de haakbrigade.

 

Dit ei heeft nog een belangrijke mededeling. Hij wil namelijk graag vertellen wie de winnaar is van de koninklijke give away!

 

_MG_0271-1

Gefeliciteerd Sanne, zou je jouw adresgegevens willen doorsturen per email aan helen@bijderwets.nl Dan stuur ik het prijzenpakket direct naar je toe zodat je zaterdag helemaal in het oranje de eerste Koningsdag kunt gaan vieren.

Verder wil ik iedereen bedanken voor het meedoen aan deze give away. Mocht je nog een oranje ring willen hebben ik heb er een aantal op voorraad. Als je de ring besteld voor morgen 15.00 uur dan heb je hem nog op tijd binnen voor Koningsdag. Uiteraard is de ring ook erg leuk voor het aankomend WK.

 

0 reactie

  1. Robertevers 18 november 2020 Antwoord

    tadalafil pharmacy tadalafil online

  2. Robertevers 18 november 2020 Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.