een blog over haken en diy projecten

Actie ‘Liefs voor….’

Liefsvoor

Een tijdje geleden kwam ik een oproep tegen op twitter van Studioblomm. Of er misschien webshops interesse hadden een speciale cadeaubox samen te stellen voor moederdag. Niet zomaar een box voor iedereen maar speciaal voor vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen. Vrouwen die in het hele traject van vruchtbaarheidsbehandelingen zitten. Vrouwen die uitbehandeld zijn. Kortom speciaal voor de vrouwen waarvoor de moederdag reclames weer een confrontatie zijn. Die geen ontbijt op bed krijgen met een mooie tekening. Maar ook voor degenen die zelf geen moeder meer hebben.

Mensen die dicht bij mij staan weten dat dit onderwerp mij aanspreekt, omdat wij ( mijn man en ik) zelf in deze situatie hebben gezeten. Wij weten hoe zwaar het kan zijn, zeker omdat op dit hele onderwerp nog een enorm taboe rust. Mede door mee te doen aan deze actie hopen wij dat aan dit taboe een einde komt en dat mensen er openlijk over kunnen praten. Daarom doe ik met alle liefde mee aan de ‘Liefs voor actie’!

De bedoeling is dat je iemand opgeeft die je lief is en die of zelf geen kinderen kan krijgen en/of geen moeder meer heeft. Zij maken dan kans op een van de drie pakketten welke zijn samengesteld door inmiddels 17 webshops. Je kunt iemand opgeven via het blog van Studioblomm. Je kunt hier tevens terugvinden welke webshops er allemaal meedoen met deze geweldige actie!

Wil jij zelf graag de oorbellen Cirkel blijf mij dan volgen via Twitter of Facebook. Morgen zal er een speciale Moederdag actie van start gaan.

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.