een blog over haken en diy projecten

Meet & Greet Eitje

meet-en-greet-eitje

Zoals beloofd zou ik deze week een mutsje klaar hebben voor Eitje. Dat is gelukt! Wat vinden jullie ervan? Eigenlijk is het belangrijker wat Eitje er zelf van vindt. Hij of zij is tevreden, maar wil graag nog een extra exemplaar. Dat moet wel lukken. Als jullie zondag langs komen op de Swanmarket dan kun je zien welke functie Eitje gaat vervullen bij bijderwets.

Een Meet & Greet met Eitje wie wil dat nu niet?

Als je dan toch langs komt om kennis te maken met Eitje, dan kun je direct de producten van bijderwets live bekijken. Er zal ook een nieuwe ketting zijn welke nu alleen nog op de markt verkocht wordt.

Je kunt bij mij contant betalen. De bedragen variëren van 3 tot 18 euro.

Verder heeft de Swanmarket uitgebreide mogelijkheden qua eten en drinken.  Er is gezellige muziek en voor kinderen zijn er voldoende activiteiten, dus neem ze gerust mee. Het belooft mooi weer te worden dus dat is alvast geen excuus.

 

Wat: Swanmarket

Waar: Museumpark Rotterdam

Hoe laat: 12.00 – 18.00

Toegang: 1 euro

Fijn weekend en wij zien jullie aanstaande zondag!

Helen en Eitje