een blog over haken en diy projecten

Oranje Boven!

Vanavond is het dan zover: de eerste wedstrijd van Nederlands elftal tegen Spanje. Het leuke aan het WK vind ik toch wel de outfits. En dan bedoel ik niet die van de spelers maar die van het publiek. Hoe gekker hoe beter. Nu weet ik niet wat jullie van plan zijn qua outfit maar mij gaat het dit jaar niet lukken om die enorme buik in mijn oranje jurkje te proppen. Gelukkig kan ik met wat leuke oranje sieraden ook uit de voeten en zal ik mijn outfit hiermee opfleuren. Mocht je graag een van mijn oranje sieraden willen dragen tijdens het WK dan kun je die vinden in de shop. Voor het samenstellen van een stijlvolle oranje outfit kun je ook een kijkje nemen op dit blog. Natuurlijk kun je ook altijd nog een leuke oranje outfit haken:

Gehaakt-oranje-bikini-met-bijbehorend-longshirt-00Spikeysmum’s

 

Iedereen veel plezier vanavond en mocht je een leuke outfit willen delen met ons, stuur dan je foto naar bijderwets.

 

 

 

 

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.