een blog over haken en diy projecten

Anders…

Groeten uit Anders blog

En dan is het eindelijk zover: je gaat op vakantie. Iets waar je het hele jaar al mee bezig bent geweest en waar je al weken naar uit kijkt! Zorgvuldig gepland, een heerlijke rondreis met een weekje strand aan het eind….

Tenminste zo ging dat altijd…  Dit jaar was het iets anders. Anders door de zeer gewenste omstandigheden. Anders omdat wij pas een paar weken van te voren hebben geboekt. Anders omdat wij eerst naar Denemarken zouden gaan maar uiteindelijk in Italië belanden. Anders omdat het de laatste keer wordt met zijn tweeën. Heel anders maar niet minder leuk!

Ik kan niet wachten tot de pasta, pizza en ijsjes mij om de oren vliegen. Heerlijke terrasjes op hele mooie pleintjes. Beetje lezen en een beetje slapen. Zomaar “Ciao” en “Grazie mille” roepen, gewoon omdat het kan!

Wij gaan dus genieten 2 hele weken. Waarvan een in Italië en de rest rommelen we in huis want er moet ook nog een hele mooie kamer komen.

De shop blijft open, alleen zal de verzending pas weer plaats vinden vanaf maandag 7 juli. Om jullie tegemoet te komen berekent bijderwets in deze twee weken geen verzendkosten! Gebruik hiervoor de kortingscode: vakantie

Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie! Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan doen.

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.