een blog over haken en diy projecten

Give away 101 Woonideeën boekje

101producten
Het is alweer een tijdje geleden dat mijn producten en een gehaakte fotolijstje in de ‘haak je happy’ bijlage van de 101 woonideeën verscheen. Wat was ik toch trots om mijn babydeken en ring bubbel terug te zien in dit blad. Alle leuke reacties van hebben zelfvertrouwen flink doen groeien. Mijn producten zijn dus leuk genoeg om in een woonblad te mogen verschijnen. Inmiddels ben ik weer hard bezig met de volgende promotie activiteit maar daar vertel ik later meer over.

Ik heb inmiddels wat extra boekjes ontvangen van 101 Woonideeën gekregen, welke ik mag weggeven op mijn blog. Het leuke van het boekje is dat er niet alleen producten in te vinden zijn welke je kunt kopen maar ook tips om zelf te leren haken.

haak-je-happy-give-away

Bij deze wil ik dus zowel op Twitter als op Facebook een boekje met een bamboe haaknaald weggeven. Wat moet je hier voor doen?

– Like mijn Facebook of Twitter pagina

– Schrijf hieronder wat je als eerste wilt gaan haken mocht jij een van de winnaars zijn.

– Deel dit bericht via Facebook of Twitter.

De bamboe haaknaald is lekker groot (6,5mm) en dus makkelijk om mee te leren haken. Ik ben erg benieuwd wat jullie als eerste willen gaan haken.

De winnaars worden eind deze maand bekend gemaakt.