een blog over haken en diy projecten

Haakprobleempje

collage voor 18 juli

Inmiddels is het wel bekend dat ik zwanger ben en dat de kleine in september zal worden geboren. Eigenlijk gaat mijn hele zwangerschap van een leien dakje (even afkloppen). Ik mag niet klagen. Natuurlijk heb je de gebruikelijke kwaaltjes zoals moe en misselijk, maar mijn bloeddruk is nog steeds goed en af en toe een tukje op de bank en ik ben weer bij.

Helaas is er de afgelopen weken een kwaaltje bijgekomen welke nogal onhandig is. Ik heb namelijk last van CTS (Carpaal Tunnel Syndroom). Doordat ik vocht vasthoud zijn zowel mijn handen en voeten opgezet. Maar in mijn handen is het dus zo erg dat ik nu last heb van mijn rechterhand. Met name de vingers welke ik gebruik om te haken.

Net nadat ik een hele voorraad katoen had gekocht voor een babydeken kreeg ik er last van. Dus de kleine zal het waarschijnlijk zonder zelf gehaakt babydeken moeten doen.

Ook alle nieuwe producten die door mijn hoofd heen zingen, kunnen dus nu even niet gemaakt worden. Maar wie wat bewaart heeft wat. Als het goed is verdwijnt deze kwaal zodra ik bevallen ben. Dan heb ik in ieder geval heel veel leuke nieuwe projecten welke ik kan oppakken en hebben jullie iets om naar uit te kijken.

Tijdens mijn afwezigheid zullen er wel blogs verschijnen. Hier ben ik nu heel hard mee bezig, dus jullie blijven op de hoogte van het wel een wee van bijderwets.

 

Fijn weekend!

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.