een blog over haken en diy projecten

Wist je dat…..

houten punaises

Wist je dat bijderwets ook wat spullen heeft ingekocht? Naast mijn gehaakte en zelfgemaakte producten vind je ook wat producten welke ik speciaal voor jou heb ingekocht. Deze producten zijn er in zwart/wit en in hout.

Waarom ingekochte producten? Omdat ik het leuk vind om naast mijn zelfgemaakte sieraden en woonaccessoires ook nog iets anders aan te bieden.

Daarnaast ben ik gek op houten producten en deze vind je dus ook terug in de shop. Afgelopen week heb ik weer een hele lading houten punaises binnen gekregen. Deze had ik al in mijn shop , maar nu hebben we twee nieuwe varianten beschikbaar : namelijk een vierkante punaise en een ronde punaise. Je vind de nieuwe punaises hier.

Binnenkort zal ik je laten zien wat de mogelijkheden zijn om deze producten in je interieur toe te passen.

Er blijven steeds nieuwe producten bij komen dus houdt de site goed in de gaten. Je kunt bijderwets volgen op bijvoorbeeld Bloglovin. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste producten en mijn DIY’s.

 

Fijn weekend allemaal.

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.