een blog over haken en diy projecten

bijderwets foto uitdaging

Deze maand wil ik jullie uitdagen. En wel met het maken van foto’s. Naast haken vind ik het maken van foto’s erg leuk om te doen en zoals jullie weten is bijderwets ook te vinden op instagram . Eerder dit jaar heb ik al eens mee gedaan aan een foto uitdaging en ik vond het erg leuk en inspirerend om hier aan mee te doen. Je komt soms tot heel andere inzichten.

Het leek mij dus leuk om een keer een eigen foto uitdaging te maken. En dan lijkt het mij nog leuker als er mensen zijn die hier aan mee willen doen. Niet voor mij maar voor jezelf. Het is namelijk erg leuk om te ontdekken dat iedereen wel iets creatiefs in zich heeft. Door met een enkel steekwoord te werken wordt je uitgedaagd een foto te maken van iets/iemand.

Dit is mijn lijst voor de maand augustus:

foto uitdaging 2

De bedoeling is dat je elke dag een foto maakt. Lukt het niet elke dag, dan is dat uiteraard geen probleem. Het gaat erom dat je er lol in hebt.

Als je de foto’s op Instagram, Facebook, Pinterest of Twitter¬† plaats met @bijderwets dan kan ik je foto’s zien. Als je wilt dat anderen jouw foto’s kunnen zien zet je er ook nog een #bijderwets bij. Zoek je daarna op #bijderwets dan kun je ook foto’s van de andere deelnemers zien. Het is erg leuk om te zien wat anderen bij hetzelfde woord verzinnen.

Je kunt de foto’s maken waar en wanneer je maar wilt. Zelfs als je op vakantie bent.

Ik hoop dat jullie allemaal mee doen en ik kijk uit naar jullie foto’s. Zelf zal ik mijn foto’s ook elke woensdag van augustus op mijn blog plaatsen.

Fijn weekend!

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.