een blog over haken en diy projecten

Laatste loodjes en er even tussenuit

blog zwangerschapsverlof

 

Ja het is bijna zover. Begin september ben ik uitgerekend. Eigenlijk had ik allang met zwangerschapsverlof moeten gaan, maar ja dat doe je niet zo makkelijk als je je eigen webshop hebt. Dus ben ik nog hard bezig met de laatste loodjes. De blogs voor de komende tijd zijn bijna af en dus kan ik het even wat rustiger aan gaan doen.

De komende tijd zal de shop wel open zijn en kun je nog volop shoppen; bijvoorbeeld deze nieuwe zwangerschapsketting of dit babydeken. Het kan voorkomen dat je bestelling wat later de deur uit gaat maar vooralsnog blijven we een tot twee werkdagen aanhouden. Mocht het te gek worden dan kan het zijn dat ik mijn winkel even dicht doe.  Ook zal de voorraad voorlopig niet worden bijgewerkt. Wat betreft opdrachten van klanten, die kan ik helaas even niet aannemen.

Ik ga jullie voor nu even gedag zeggen. Even niks, lekker liggen en lezen. Soms een korte wandeling als dat nog gaat, maar vooral genieten van de laatste loodjes…..

Je kunt mij nog wel blijven volgen want mijn blogberichten gaan gewoon door:)

 

Fijn weekend en tot na september!

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.