een blog over haken en diy projecten

Laatste foto’s van de foto uitdaging.

Ik moet zeggen dat ook bij mij de laatste foto’s met pijn en moeite zijn gemaakt. Het zullen de laatste loodjes wel zijn. Maar toch is het leuk om te zien dat er een aantal mensen hebben meegedaan aan de foto uitdaging. Niet altijd en iedere dag maar dat geeft niets. Ik heb ook niet altijd en iedere dag inspiratie. De foto uitdaging zal zeker nog een keer terug komen, dus mocht je mee willen doen houdt dan mijn blog goed in de gaten.

 

Dit zijn de laatste vijf foto’s van de maand augustus:

 

Collage week 5

 

 

Dag 27 #eennummer ons lelijke huisnummer. We zijn nog steeds op zoek naar een mooiere versie. Mocht iemand ideeën hebben dan horen wij dit graag.

Dag 28 #hoed/pet kan niet wachten tot ik mijn leuke rode hoedje weer op kan.

Dag 29 #verandering onze woonkamer heeft inmiddels ook een verandering ondergaan.

Dag 30 #lachen dit is wel een reden om te lachen. Een cadeautje van mijn zus.

Dag 31 #ikgenietervan ik geniet nog steeds van mijn shop en alle mooie spullen. De haarspeldjes gaan plaats maken voor nieuwe spullen in oktober/november. Dus nu met een mooie korting de laatste kleuren.

 

Fijne dag!

 

 

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.