een blog over haken en diy projecten

Back again….

Back Again Blog Guy 1Vanaf vandaag ben ik weer terug. Tenminste op mijn blog…. en ja ik heb wat berichten ingepland om het mijzelf wat makkelijker te maken. Het is namelijk niet niks om voor het eerst moeder te zijn. Alles wat erbij komt kijken is nieuw en ik ben ook nog herstellende van een keizersnede. Gelukkig gaat het goed met de kleine man, zoals te zien is op bovenstaande foto’s. Zijn naam is Guy Thomas Fransen en hij is geboren op 19-09-2014.

Voorlopig doe ik dus nog even rustig aan. Ik mag toch niet veel doen dus dat komt mooi uit.

Door middel van mijn blogs zullen jullie op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe producten die eraan komen en dat zijn er nogal wat. Tevens bestaat bijderwets in de maand november 1 jaar en dat gaan we vieren met elke week een give away. Ik kan je vertellen dat dit geen zuinige give away’s zullen zijn. Hopelijk heb ik ook nog de mogelijkheid om mee te doen aan de Swanmarket in de maand december zodat jullie mijn producten live kunnen aanschouwen en zo jullie kerstcadeaus kunnen inslaan.

Uiteraard is de shop gewoon open. Alleen kan het zijn dat het verzenden van de producten wat langer duurt. Emails worden beantwoord zo snel als mogelijk is.

Let op ! De haarspeldjes en alle zwart/wit geselecteerde spullen zijn nu te koop met korting!

Ik ga weer even genieten van de kleine…..

Fijn Weekend!

 

 

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.