een blog over haken en diy projecten

To recycle or not

Recycling blog

Tegenwoordig is alles wat met biologisch, groen, en verantwoord te maken heeft hot. Nu houd ik best rekening met een hoop dingen en soms lukt dat niet. Thuis doen wij in ieder geval al een aantal jaren aan recycling door het plastic, glas, papier, groen en huisvuil te scheiden. Oude meubelen en boeken en andere spullen brengen wij netjes naar de kringloopwinkel. Extra leuk omdat je anderen die niet veel te besteden hebben weer blij kunt maken met jouw spullen voor een prikkie.

Wat betreft mijn shop daar probeer ik ook zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Met name wat betreft de verzending. Ik herbruik dozen en ander verpakkingsmateriaal zoals bubbeltjesplastic. Het is toch eigenlijk zonde om die doos maar een keer te gebruiken en hem daarna bij het oud papier te gooien. Het scheelt in de kosten en je spaart het milieu ermee.

Verder maak ik regelmatig gebruik van spullen uit de kringloopwinkel. Hier maak ik dan weer sieraden van zoals mijn ketting Memories of mijn Ketting Blok. Ik kan daar ook nieuwe producten of stukken hout voor gebruiken maar dit is natuurlijk veel leuker en milieuvriendelijker. Zo heb je een origineel sieraad dat ook nog eens het milieu spaart.

Uiteraard zijn er nog genoeg verbeterpunten en sommigen zijn lastiger aan te passen dan anderen. Maar ik doe in ieder geval mijn best en mocht je nog tips hebben voor mijn shop dan hoor ik dat graag.

 

Fijn weekend!

0 reactie

  1. Stromectol 7 september 2021 Antwoord

    acheter viagra

  2. SousaDisa 7 oktober 2021 Antwoord

    http://buyneurontine.com/ – Neurontine

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.