een blog over haken en diy projecten

Alweer 1 jaar!

bijna 1 jaar

In november is het dan zover, om precies te zijn 24 november… Dan bestaat bijderwets alweer 1 jaar. Wat gaat de tijd hard en wat heb ik veel geleerd, gedaan en beleefd dit afgelopen jaar.

Zowel privé als met bijderwets ben ik door heel wat veranderingen gegaan. Niet altijd makkelijk maar wel heel leerzaam. Mijn shop is nog steeds niet de op volle toeren draaiende shop, maar er zit progressie in. Daarbij zijn er nog veel dingen die ik kan en moet aanpakken. Het komende jaar gaat dit ook zeker gebeuren.

Om in ieder geval te vieren dat bijderwets alweer een jaar bestaat, heb ik een leuke actie bedacht voor de komende maand. Elke woensdag zal er een give-away zijn, welke zowel onder de bestaande als nieuwe volgers zullen worden verloot. Dat is nog eens een Happy Wednesday. Tevens reken ik deze maand geen verzendkosten met de code: eenjaar.

De blogberichten op vrijdag bevatten een terugblik op het afgelopen jaar.

Ik wil in ieder geval al mijn volgers bedanken voor jullie steun en ik hoop dat jullie mij blijven steunen de komende jaren.

Fijn weekend.

1 commentaar

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.