een blog over haken en diy projecten

Terugblik afgelopen jaar: acties van bijderwets

collage blog acties2

Deze maand zijn er twee acties. Je kunt iedere woensdag mooie prijzen winnen en de hele maand november hoef je geen verzendkosten te betalen als je de code: eenjaar gebruikt bij het afrekenen.

Het afgelopen jaar hebben we een groot aantal win acties gedaan. Hieronder vind je een overzicht :

De eerste give away van vorig jaar was in december 2013 en was de give away via Leukigheidjes. Door antwoord te geven op de vraag “Wat is de betekenis van de naam bijderwets?” konden de deelnemers kans maken op een gehaakt iPhone hoesje.

De Koninklijke give away in april was speciaal voor de eerste Koningsdag. We hadden hiervoor een mooi oranje pakket samengesteld.

Nadat er een aantal producten en mijn fotolijstje in het boekje van 101 woonideeën had gestaan, kreeg ik een aantal exemplaren toegezonden. De give away bestond dan ook uit het ‘haak je happy’ boekje en een haaknaald.

In mei hadden wij de mooiste give away van het jaar namelijk de Liefs voor-actie van Studio Blomm. Studio Blomm had een oproep gedaan via Twitter. Zij wilde de vrouwen zonder moeder en de vrouwen die ongewild kinderloos zijn eens in het zonnetje zetten met moederdag. Haar oproep was: wie wil er een klein cadeautje weggegeven om zo een aantal cadeaupakketten te kunnen samen stellen. Omdat mij dit onderwerp erg aansprak wilde ik graag meedoen. Ik heb dan ook drie sets oorbellen Cirkel beschikbaar gesteld. Samen met vele andere webshops heeft Studio Blomm een aantal mooie pakketten samengesteld. De bedoeling was dat je iemand kon opgeven voor deze actie. Er kwamen veel, heel veel reacties binnen van lieve vrienden en familie die maar wat graag iemand wilde nomineren voor deze prijs. Doordat er veel webshops meededen konden er zelfs extra pakketten samengesteld worden.

De moederdag actie ging samen met de Liefs voor…. actie. Je kreeg hierbij 20% korting op de gehaakte oorbellen Cirkel, de broche wolk en vogel en op ketting Ring.

Voor mijn verjaardag in augustus had ik een mooie DIY gemaakt en kreeg je met de code verjaardag je bestelling gratis toegezonden.

Dit waren de acties van het afgelopen jaar. Ook volgend jaar zullen er weer leuke acties zijn dus blijf bijderwets volgen via Facebook, Twitter of Instagram

Als je deze maand de code eenjaar gebruikt dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Mocht je al inkopen willen doen voor Sinterklaas of Kerst dan zou ik dat nu doen!

Ik wens jullie een fijn weekend!

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.