een blog over haken en diy projecten

Happy Wednesday Give Away 4

Plaid

 

Deze give away hadden jullie nog tegoed van mij. Door de enorme drukte de afgelopen week en onze kleine man kwam ik er even niet aan toe. Maar om het goed te maken heb ik voor jullie een mooie laatste give away. Het is een mooi deken met een gehaakte rand. Het deken is 1,10 bij 1,40, lekker groot dus! Dit is een proefdeken geweest. Ik wil deze dekens wel gaan verkopen maar dan alleen met een gehaakte rand aan de onder- en bovenkant. Dit is dus een uniek exemplaar.

Wil jij kans maken op dit deken ? Doe dan het volgende:

  • Volg bijderwets op Facebook, Twitter of Instagram
  • Deel het bericht op Facebook, Twitter of Instagram (openbaar zodat ik het ook kan zien)
  • Geef hieronder aan waarom jij dit deken wilt winnen.

De winnaar zal volgende week woensdag bekend worden gemaakt. Wie weet zit jij er warmpjes bij volgende week.

Ik wens jullie een Happy Wednesday!

Ohja, deze hele maand geen verzendkosten met de code: eenjaar

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.