een blog over haken en diy projecten

Speenkoorden

blog speenkoorden

Ze staan eindelijk online! Heb je ze al gezien? De gehaakte speenkoorden.

Het had wat voeten in de aarde wat betreft de productie van de speenkoorden. Net nadat ik in juni de klipjes had gekocht kreeg ik last van een zwangerschapskwaaltje(zie dit blog). Dus moest ik het ontwerpen van mijn nieuwe producten helaas op de lange baan schuiven. Eindelijk in oktober had ik mijn vingers weer terug en kon ik langzaam aan weer wat haken.

Nu enkele maanden verder staan ze dus online. Ik ben maar wat trots op dit nieuwe product. Hier in huis gebruiken wij hem met regelmaat. Want wat is het toch vervelend om de speen kwijt te zijn.

De speenkoorden zijn gehaakt in de stoere bijderwets combinatie grijs/kleur. Zo is hij voor iedereen geschikt. Want wat dacht je van de combinatie grijs/fuchsia voor een meisje en de combinatie grijs/groen voor een jongen. Ze zijn ook leuk om cadeau te geven aan een zwangere vriendin of als kraamcadeau.

Mocht je een andere kleur willen bestellen dan is dit uiteraard mogelijk. Laat mij per email even weten welke kleurencombinatie je graag wilt bestellen. Let er wel op dat het dan wat langer duurt voordat je de speenkoord in huis hebt.

Je vind de gehaakte speenkoorden hier

Fijn weekend allemaal!

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.