een blog over haken en diy projecten

DIY af en toe vingerloze handschoenen haken

Collage DIY

Het zat al een tijdje in mijn hoofd, vingerloze handschoenen haken. Ooit wel gedaan met een patroon van iemand anders en gehaakt met een lelijke goedkope wol. Niet echt naar mijn zin. Begin december had ik de mooie okergele wol van Lana Grossa gekocht bij Knotten Delft. Een wol waar ik nog nooit eerder mee heb gehaakt maar het voelde prettig aan en is ook nog wat rekbaar.

Ik wilde graag handschoenen met een mooie geribbelde mouw eraan. Trouwens, vingerloze handschoenen zijn hartstikke leuk maar af en toe je vingers bedekken tijdens het wandelen is ook wel handig. Dit merkte ik tijdens het wandelen met de wandelwagen en zo zijn mijn af-en-toe vingerloze handschoenen geboren.

Wil jij graag het gratis patroon van deze af-en-toe vingerloze handschoenen? Dat kan! Het enige wat ik van je vraag is een ‘pay with a tweet’ of een like op Facebook. Nadat je een van deze buttons hieronder hebt gebruikt, kun je het patroon downloaden.

1 commentaar

  1. Victorniz 17 oktober 2020 Antwoord

    significant diarrhea by 28 in infection and 19 in sex. buy cialis online safely On the severity, Kenobi and Cody irradiated their men.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.