een blog over haken en diy projecten

Out of order

out of order

Waarschijnlijk hadden jullie het al door, maar afgelopen vrijdag is er geen blog verschenen. De komende tijd zal er ook even geen blog verschijnen. Ik moet op dit moment even mijn rust pakken want het gaat niet zo goed met mij. Dus even geen DIY’s en andere dingen. Bij hoge uitzondering zal ik af en toe wat plaatsen op Facebook, Twitter of Instagram maar ook daar zal het verder de komende tijd even rustig blijven. Zodra ik weer de oude ben, zal als eerste een haak-DIY verschijnen op mijn blog dus blijf mij vooral volgen. De winkel blijft wel gewoon open dus als je zin hebt: neem eens een kijkje in mijn shop.

Helen

1 commentaar

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.