een blog over haken en diy projecten

Wist je dat: speenkoorden

blog speenkoord

De speenkoorden in het grijs met kleur zijn al een tijdje beschikbaar in de shop. Ondanks dat mijn speenkoorden al een tijdje te koop zijn zullen er vast nog wel dingen zijn die jullie niet weten over mijn speenkoorden.

Wist je dat:

* Mijn speenkoorden qua lengte en breedte voldoen aan de NEN – norm 12586.

* Je mijn speenkoorden ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld speelgoed. Heel handig voor onderweg in de auto of in de buggy.

* Als je een speenkoord rechtstreeks cadeau wilt doen als een kraamcadeau wij er dan een hele mooie kaart bij doen? Je hoeft alleen maar het verzendadres aan te passen en in het opmerkingen veld door te geven of het om een jongen of een meisje gaat. In dit opmerkingenveld kun je ook nog een tekst doorgeven welke wij dan op het kaartje schrijven.

* Er deze week weer nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan de shop. Wat dacht je bijvoorbeeld van fuchsia met oker. Kijk snel hier voor de nieuwe kleuren.

* Als je kleurencombinatie er niet tussen staat er altijd wel een mogelijkheid is dat ik die voor je kan maken. Stuur mij gewoon even een email met welke kleurencombinatie je graag wilt. Het duurt misschien wat langer maar dan heb je wel wat je wilt.

Waar gebruiken jullie de speenkoorden nog meer voor?

Fijn weekend allemaal!

Helen

 

 

 

0 reactie

  1. Anowisy 28 augustus 2021 Antwoord
  2. avainge 5 september 2021 Antwoord
  3. Advence 25 september 2021 Antwoord
  4. Zithromax 25 september 2021 Antwoord

    Special Care Pharmacy Puerto Rico

  5. Cabasse 11 oktober 2021 Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.