een blog over haken en diy projecten

DIY haakpatroon zomerse sjaal

sjaal-op-tafelVorige maand had ik dan eindelijk mijn zomerse omslagdoek afgemaakt. Daar had ik nog wat katoen van over dus ben ik aan de slag gegaan om hier een patroontje voor te verzinnen. Het is een zomerse sjaal geworden welke makkelijk te combineren is met diverse soorten jassen. Echte warmte biedt de sjaal niet maar het is wel een hele leuke accessoire. Zelf haakte ik de sjaal in het zwart met wit maar je kunt hem ook heerlijke zomerse kleurtjes geven. Mocht je de sjaal gaan haken dan zou ik het leuk vinden als je mij een foto stuurt met het eindresultaat.

Het patroontje is gratis maar omdat het maken en uitwerken van patronen veel tijd kost kun je het patroon alleen verkrijgen door een like op facebook of met ‘pay with a tweet’. Alvast bedankt.

[l2g name=”downloaden” id=”1971″ facebook=”true” twitter=”true” gplusone=”true”]

Het gehaakte hoesje sok op de foto koop je hier. Het hoesje is inclusief de pot en inclusief verzendkosten.

Fijn weekend allemaal!

 

 

 

0 reactie

  1. WilliamFremy 30 juli 2021 Antwoord

    single chat sites
    tree ring dating for kids

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.