een blog over haken en diy projecten

Mijn tweede liefde

Ilovecactussen

Mijn man weet het al langer, maar ik heb een tweede liefde in mijn leven. Hij is ervan op de hoogte en is niet jaloers aangelegd. Gelukkig maar want anders hadden wij een probleem. De tweede liefde in mijn leven is namelijk de cactus. Waar menig mens een gruwelijke hekel aan heeft, vind ik het de meest geweldige planten.

Mijn voorliefde voor cactussen zal ik even uitleggen. Ken je dat, je koopt een mooie kamerplant en beloofd zowel jezelf als de plant om heel goed voor hem te zorgen? Een week of twee gaat dit ook goed maar dan komt de klad erin.

Je plant wordt chagrijnig en gaat een beetje hangen. Jij vind dat hij zich aanstelt en geeft hem pas een dag later een enorme plens water. Zijn humeur word er niet beter op en de volgende dag is hij dood.

Dat is mij al zo vaak gebeurd dat ik besloot om geen kamerplanten meer te kopen. Totdat meneer cactus dus voorbij kwam. Heel clich√© bij de Ikea…. Ik nam hem mee naar huis waar hij nu staat te shinen in mijn raamkozijn.

Cactussen zijn nooit chagrijnig en hebben ook niet zoveel aandacht nodig. Maar toch heel soms gaat het nog weleens mis. Ja, ook met de cactus kan het misgaan, tenminste bij mij dan.

Laat ik daar nu de perfecte oplossing voor gevonden hebben: De gehaakte cactus! Ik krijg regelmatig een mail van Wolplein met daarin mooie aanbiedingen en vaak ook een gratis patroon. Soms heb je gewoon even geen zin om zelf iets te verzinnen en dan gebruik ik dus ook wel eens patroon van een ander. Waarom iets maken dat al bestaat?

gehaakte cactussen

Het handige van deze patronen is dat erbij staat welke garen en welke kleuren er zijn gebruikt en deze kun je dan direct bij het Wolplein bestellen. Zelf heb ik al een aantal keer een bestelling gedaan en je hebt je spullen binnen no-time binnen. Vaak hebben zij ook mooie aanbiedingen. En nee, ik word niet door hen gesponsord. Als iets goed is vermeld ik dit, gewoon omdat ik vind dat diegene dat verdient.

Ook zo’n zin in een tweede liefde? Kijk dan snel hier voor de patronen.

Fijn weekend allemaal!

0 reactie

 1. Wallyjex 2 november 2020 Antwoord

  best online drugstore natural ed treatment buy cheap prescription drugs online

 2. Danielbowly 8 november 2020 Antwoord

  medication drugs generic viagra vitality ed pills

 3. Danielbowly 9 november 2020 Antwoord

  erectile dysfunction pills ED Pills ed dysfunction

 4. Williampeask 14 november 2020 Antwoord

  psychological ed treatment canadian drug pharmacy natural drugs for ed

 5. Robertevers 19 november 2020 Antwoord

  tadalafil tadalafil for sale

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.