een blog over haken en diy projecten

Leuke haakprojecten van de maand juni

overzicht-alles

Deze maand zat ik aardig in de haakflow. Ik heb dan ook heel wat leuke haakprojecten kunnen afronden. Eindelijk heb ik het deken voor mijn zoontje Guy af. Hij is echt prachtig geworden, al zeg ik het zelf. Ik ben ook helemaal weg van de fijne kleuren van DCM Natura. Mijn deken kreeg zelfs nog een vermelding op het instagram account van Crejjtion. Je kunt ieder weekend mee doen met je WIP (Work in Progress). Op maandag laat zij haar favoriete WIP’s zien. Heb je ook een mooi haakproject waar je trots op bent, zet dan een foto van je WIP op instagram met de hashtag #myweekendwip.

 leuke haakprojecten

Verder haakte ik deze maand voor het eerst een rammelaar. Dit is het patroon van Draad en Praat en kun je hier vinden. Hij is zo leuk dat ik er binnenkort nog een ga haken. De rammelaars zijn net binnen gekomen. Waarschijnlijk ontwerp ik  zelf ook nog wel een rammelaar voor in de shop.

blog speenkoord

Over de shop gesproken. Hier zijn ook weer nieuwe speenkoorden te vinden. Drie nieuwe kleuren combinaties. Kijk hier maar eens. Wil jij een andere kleuren combinatie laat het mij dan even weten per email.

sjaal haakproject

Voor de DIY haakte ik een heerlijke stoere zomersjaal.  Je vindt het patroon hier.

gehaakte cactussen

En dan de cactussen. Oh wat zijn ze toch leuk! Het patroon van de cactussen kun je bij het Wolplein vinden. Ik heb er deze maand een blog over geschreven. Het gaat over mijn tweede liefde en mijn man weet ervan. Lees hier het blog.

De maand juli staat alweer voor de deur en ik heb alweer genoeg nieuwe ideeën en een opdracht van Knottenwol. Ik ben benieuwd of ik ze allemaal kan uitvoeren.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

 1. Jacqueline 7 juli 2015 Antwoord

  Je deken vind ik ook echt super leuk! Heerlijke frisse maar toch stoere kleuren

  • Helen Fransen-Boers 10 juli 2015 Antwoord

   Dank je Jacqueline ik ben er ook erg blij mee. Fijn weekend!

 2. minecraft games 16 september 2019 Antwoord

  Awesome site you have here but I was curious about if you knew of any user
  discussion forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of community where I can get responses from other knowledgeable people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.

  Cheers!

 3. coconut oil are 25 november 2019 Antwoord

  I am regular visitor, how are you everybody?
  This paragraph posted at this web page is truly nice.

 4. quest bars cheap 30 november 2019 Antwoord

  Hello, I enjoy reading through your article. I wanted to write a little comment to
  support you.

 5. It’s an awesome post for all the web people; they
  will obtain benefit from it I am sure.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.