een blog over haken en diy projecten

Even rustig aan

collage knottenPffff. Met dit warme weer heb ik niet zoveel te melden. Ik raak altijd een beetje van mijn padje. Ik ben dan wel in de zomer geboren en nog in een hete zomer ook, maar toch ik kan niet zo goed tegen warmte boven de 25 graden.

Ik zit dan ook alleen buiten in de schaduw bij ons in de voortuin ‘s-ochtends vroeg. Mijn man heeft daar een hele mooie bank voor ons gemaakt. De perfecte plek om te haken. Deze week ben ik bezig met een leuk patroontje voor Knotten Wol in Delft. Zij brengen nu al een aantal jaar een agenda uit en daar komt mijn patroontje in te staan.

Het is even werken tegen de klok maar zoals ik wel ontdekt heb: Haken onder druk werkt voor mij het beste.

Ik ga weer snel verder want ik wil volgende week foto’s maken van dit project. Ook moet ik mijn eigen DIY voor de maand juli nog afmaken.

Wil jij weten wat ik aan het maken ben? Blijf mij dan volgen via FB of Instagram. De agenda is als het goed is vanaf september te koop. Ik houd jullie op de hoogte.

Fijn weekend allemaal.

Helen

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.