een blog over haken en diy projecten

DIY haakpatroon foto leeuwtje

gratis haakpatroon fotolijstje

Twee weken geleden was mijn man jarig. Het is altijd lastig een leuk cadeau te verzinnen want we hebben tegenwoordig al zoveel. Daar komt bij dat mijn man een enorme computer en gadget nerd is en laat ik daar niet zoveel verstand van hebben. Dat mag hij allemaal lekker zelf kopen. Tegenwoordig is mijn man een keer in de twee weken vrij op vrijdag dus dacht ik dat het wel leuk zou zijn om hem een jaarkaart van Blijdorp cadeau te doen. Zo kunnen zij gezellig op visite bij de leeuwen en heb ik weer wat extra tijd om nieuwe patronen te bedenken.

Altijd leuk van die cadeautjes die je dan achteraf pas kan aanschaffen maar hoe ga je dit dan geven? Alleen een kaartje? Nee, dat is te saai. Dus zo bedacht ik deze fotokaart. Onze zoon als leeuw.  De foto bestelde ik bij Via Martine. Hoe je het leeuwtje haakt, vind je hier.

Deze keer geen like of tweet voor het patroontje. Maar mocht je het een leuk gratis haakpatroon vinden dan zou ik het wel leuk vinden als je jouw uitvoering deelt op je FB pagina of via Twitter of Instagram. Gebruik dan de #bijderwets zodat ik de resultaten van jullie haakkunsten kan bewonderen.

Deze DIY zal binnenkort nog meer worden uitgewerkt. Meerdere dieren en manieren. Dus houdt mijn blog in de gaten.

Fijn weekend!

Helen

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.