een blog over haken en diy projecten

Nooit meer de draad kwijt

mijn zooitje

Ken je dat? Heb je net een leuk haakproject af en je wil nog wat draadjes bewaren. Bewaren zodat je de volgende keer dat je dezelfde kleur wilt gebruiken je deze ook nog weet. Ik bewaar ze aan de wikkel van het bolletje. Handig zou je zeggen maar het werkt niet echt. Want waar bewaar ik dan die wikkels weer? Juist ja, in een bak met allemaal andere spullen en zo kan ik dus nooit meer het juiste kleurtje/merk vinden.

Laatst kreeg ik de oplossing zomaar in mijn brievenbus! De dames van www.staalkaartje.nl stuurde mij een proefpakket met staalkaartjes van twee verschillende wol soorten. Op hun website kun je kant en klare staalkaartjes bestellen. Handig, want op deze manier weet je tenminste wat de echte kleur van de wol is die je via internet wil bestellen. Je kunt ook losse kaartjes bij ze bestellen zodat je je eigen staalkaartjes kunt maken.

Staalkaartjes

Natuurlijk kun je zelf ook staalkaartjes maken maar dat is voor mij als drukke moeder van een bijna 1 jarige niet ideaal. Ik besteed mijn spaarzame vrije tijd namelijk liever aan haken dan aan staalkaartjes maken.

Diegene die mij kennen, weten dat ik niet zomaar ergens een recensie over schrijf. Het product moet mij namelijk wel aanspreken. Ik kan blij worden van deze initiatief rijke dames en daarom heb ik dit blog geschreven.

Ik ga snel wat staalkaartjes bestellen en wat orde in mijn chaos scheppen.

Fijn weekend allemaal!

 

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.