een blog over haken en diy projecten

Gezellige haakdag en een gratis patroontje

Collage Knottenwol

Vorige week zaterdag was het zover. Op uitnodiging van Lisanne van Draad en Praat kwamen 20 haakvrouwen bij elkaar bij Knottenwol in Delft. Bij binnenkomst stond er een gezellige tafel klaar met allerlei lekkere broodjes, gebakjes en heerlijke thee. Dat was natuurlijk niet alles want verder lagen er heerlijke bollen wol tussen al het lekkers. Je kunt het ook omdraaien tussen als het eten lagen allemaal lekker bollen wol.

Lana Grossa verraste ons met hun heerlijk wolletjes. Na een voorstelrondje mochten we van de wol gaan “proeven”. Wat een fijnigheid is dat! Heerlijk wolletjes uitproberen en gezellig kletsen en eten. We mochten wat wolletjes uitzoeken om mee te haken.

Collage Guy en tas

Het leukste van zo’n dag is dat je met mensen bent die hetzelfde leuk vinden. Thuis kan ik enthousiast vertellen over een nieuw haakproject en dat wordt altijd wel goed ontvangen maar het is toch anders. Tijdens zo’n dag weet je dat je elkaar begrijpt. Je bent tenslotte enthousiast over dezelfde bezigheid en dat is altijd erg fijn. Het is ook leuk om te horen waar iedereen mee bezig is. De meesten hebben er nog een baan naast en gebruiken het haken als pure ontspanning of ontsnapping uit het werkende leven. Het is leuk om al hakend alle verhalen aan te horen.

Helaas kwam er ook weer een einde aan deze gezellige middag, maar voordat we vertrokken kregen wij nog een heerlijke goodie bag mee met allerlei wolletjes van Lana Grossa. Er komt nog een leuk haakpatroon aan en deze zal binnenkort te vinden zijn in mijn shop.

Tussen het kletsen door bedacht ik een leuk makkelijk patroontje voor de winter. Zelf heb ik altijd last van mijn oren met die koude wind. Een muts is leuk, maar daar gaat je haar zo raar van zitten en vaak vind ik dat weer te warm. Daarom besloot ik een heerlijke band te haken die mijn oren goed bedekt. Het patroontje is zo simpel dat ook de beginnende haakster ermee aan de slag kan.

Gratis patroontje hoofdband

Hierbij wil ik Lisanne van Draad en Praat en Francis van Knottenwol en Lana Grossa Nederland nog heel erg bedanken voor de te gekke dag. Ik teer er nu nog op en kijk uit naar en volgende ontmoeting.

Fijne dag!

Helen

 

0 reactie

  1. generic cialis 20mg 5 januari 2021 Antwoord

    hello guos 9128738516

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.