een blog over haken en diy projecten

haakpatronen

collage gratis haakpatronen

Welkom in 2016, dit jaar begin ik alvast goed want vanaf nu zijn er gratis haakpatronen te vinden op mijn website. Oke, er waren al gratis haakpatronen maar nu hebben ze een eigen plekje gekregen.

Een nieuw jaar staat voor mij voor: nieuwe haakpatronen maken, nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren. Zoals jullie wel gemerkt hebben was ik de laatste tijd even uit de lucht. Door persoonlijke omstandigheden zal dit ook het komende jaar nog wel een paar keer voorkomen. In de tussentijd zal ik proberen zoveel mogelijk te bloggen en nieuwe haakpatronen te bedenken. Het haken is voor mij in deze tijd een welkome afleiding.

 Nieuwe haakpatronen en een Give Away

Nog even terugkomend op de haakpatronen. Je vindt zowel gratis als betaalde haakpatronen. Voor deze maand heb ik een simpel maar leuk vloerkleed gehaakt. Het kleed is in de stijl van bijderwets gehaakt. Dus simpel, strak en in het grijs met een kleur. Het kleed is 72 cm in doorsnee en is leuk om te haken voor bijvoorbeeld een babykamer.

Voor de niet hakende mensen onder ons. Je kunt het kleed ook kopen in mijn winkel, wil je een andere kleur? Geen probleem, neem dan even contact met mij op.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen heb ik direct een leuke give away. Wat kun je winnen? Ik heb een klein pakketje samengesteld:

  • je krijgt het gratis haakpatroon opgestuurd
  • Je ontvangt daarbij een bamboe haaknaald 12mm. Hiermee kun je het kleed haken
  • Verder ontvang je nog een kleine verrassing

Wat moet je hiervoor doen? Niet heel veel, alleen berichtje onder dit blog plaatsen waarin je mij vertelt in welke kleuren je het kleed gaat haken mocht je dit pakketje winnen. Volgende week vrijdag zal ik de winnaar bekend maken. Mocht je niet gewonnen hebben dan kun je het patroontje gratis downloaden. Heb je een kleedje gehaakt dan lijkt het mij leuk als je dit deelt op een van social media kanalen met de #bijderwetsrondkleedje hashtag.

Ik kijk al uit naar jullie reacties!

Fijn weekend!

Liefs Helen

 

 

0 reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.