een blog over haken en diy projecten

Nieuwe patronen en winnaar give away

nieuwe patronen

Vandaag maak ik de winnaar van de give away bekend. Maar voordat ik dat ga doen wil ik jullie wat vragen met betrekking tot nieuwe patronen.

Nieuwe Patronen

Op dit moment ben ik met drie haakprojecten tegelijk bezig en deze wil ik graag als patronen gaan verkopen. Nu is mijn vraag aan jullie, willen jullie liever eerst een leuke babymuts en sjaal patroon of willen jullie eerst een leuke woonaccessoire? Laat een berichtje achter onder dit blog. Het nieuwe patroon waar het meest voor gekozen wordt zal ik als eerste publiceren. Tevens zal ik het nieuwe patroon verloten onder diegenen die voor dat patroon hebben gekozen.

Winnaar give away

Dan is het nu tijd om de winnaar bekend te maken van de give away. Twee weken geleden konden jullie meedoen met de give away waarbij je een haaknaald een patroon en een kleine verrassing kon winnen. Diegenen die mee hebben gedaan hebben geluk, want jullie zijn met zijn vieren. Dit betekent dus 25%  kans op de give away :).

nieuwe patronen

En de winnaar is:

Elise, gefeliciteerd! Jij ben de gelukkige winnaar van de give away. Wil je mij je adresgegevens sturen naar helen@bijderwets.nl. Dan zal ik het pakketje zo snel mogelijk naar je toesturen.

Iedereen bedankt voor het meedoen. Bijderwets heeft regelmatig leuke give aways dus blijf bijderwets vooral volgen. Uiteraard kun je nu ook meedoen met de keuze tussen het babymutsje en sjaal of de woonaccessoire. Wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar.

Fijn weekend allemaal!

Helen

 

 

 

 

0 reactie

 1. Saskia 23 januari 2016 Antwoord

  Leuk! Een woonaccessoire! Groetjes!

 2. Ageeth Mooij 23 januari 2016 Antwoord

  Wat leuk om ons opties te geven. De woonaccessoire staat voor mij ook op 1 (en de sjaal is een goed 2e).
  Goed weekend!

 3. Elise 3 februari 2016 Antwoord

  Hallo Helen,
  Ohhh zag je mailtje eerder dan je blog bericht (moet toch eens uitvogelen hoe ik het beter kan volgen..! Ben nog niet zo heel handig met social media…)
  Adresgegevens zijn vanochtend gemaild… Super bedankt, ben er blij mee 😀 !!!
  groetjes, Elise

 4. Elise 3 februari 2016 Antwoord

  Misschien iets om de patronen ‘aan te laten haken’ op het seizoen? Woonaccesoire past mooi bij het opfrissen van je huis bij de voorjaarsschoonmaak, en (baby)mutsje / beanie en sjaal bij de herfst. Baby’s kunnen natuurlijk het hele jaar zowat wel een mutsje gebruiken, maar als het patroon makkelijk te vergroten is naar kinder- of damesmaat: leuk voor de nazomer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.